Sidor

fredag 22 juli 2011

Angående bord, stolar och tält så kunde vi fixa det med så pass kort varsel och det blev ungefär hälften så dyrt som det skulle bli ursprungligen. Nu handlar det inte om några enorma summor, men för de pengarna kanske vi kan gå ut och äta eller något. Kul!

Har just färdigställt den här veckans plugg så imorgon kan jag ägna hela dagen åt att köra bil runt halva världen (Piteå-Byske-Piteå-Rosvik-Klubbfors-Byske-Piteå), fixa lite småärenden och sen börja sätta upp tältet och fixa i ordning. Kul!

På lördag så blir det festligheter och på söndagen vi att ägna oss åt att vara trötta och städa ihop samt lämna tillbaka alla grejer.

Sen blir det måndag och då åker vi på honeymoon (höhö) till Lycksele med barnen och några kompisar. Sen fortsätter vardagen med plugg för mig och semester för Danne.

Idag har vi förövrigt varit och firat mina småbröders pappa ute på Trundön då han fyller 60 år. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge både eftersom att barnen behövde gå och lägga sig och vi har haft massor att göra, men det var kul så länge det varade och jag tror vi åker ut nästa helg igen för den mest ljuvliga tillvaron man kan tänka sig.

Nu blir det sängen så att man orkar med de kommande dagarna.

Inga kommentarer: