Sidor

torsdag 21 juli 2011

Vi gifter oss på lördag och har bokat partytält, bord och stolar från ett företag som kallar sig Hyr i Norr och som huserar här i Piteå.
Denna bokning är gjord sedan ett par månader tillbaka och när Danne ringde igår på eftermiddagen för att höra om vilken tid vi kunde hämta grejerna så informerade han om att han tyvärr inte hade några bord och stolar att hyra ut åt oss.

Han har alltså dubbelbokat och vetat om det under en period, men "haft så mycket att han inte har haft tid att ringa".
Jo, men tjena mittbena, för det tar ju så lång tid?

Idag ringde han upp med en patetisk ursäkt och ville informera om att det inte var roligt för honom heller. Nej, det är det säkert inte, men sätt det i sammanhanget så kanske ni förstår att jag är ganska obrydd.
Inte nog med att han har skapat en stor stress då bord och stolar är ganska viktigt då man ställer till med fest (och även tält om det skulle få för sig att regna), men ska man behöva lyssna på hans gnäll efter att han inte ens har vett nog att ge oss en rimlig chans att hitta någonting annat? Nej tack.

Sen så är det inte speciellt svårt. Hade jag varit han så hade jag bara ringt till Nolia City Konferens eller något för att hyra stolar och bord genom dem åt oss. Eller åtminstonde erbjudit mig att betala mellanskillnaden.

Kontentan av detta är att jag rekomenderar er att vända er till någon annan om ni behöver hyra "festutrustning" och om ni vill vara säkra på att faktiskt få grejerna. Hyr i Norr får fem sparkar i rumpan av fem möjliga.

2 kommentarer:

Erika sa...

Vad tråkigt när det blir så där, mycket dåligt av honom att hantera det så nonchalant. Hoppas verkligen att allt löser sig och att ni får en helt fantastisk dag!
Kram

Catarina sa...

Men fy va dåligt utav honom.