Sidor

onsdag 6 oktober 2010

Som jag längtar tills min lilla karamell får lite längre hår igen! Han är givetvis världens finaste i alla frisyrer, men han känns så stor sen vi klippte honom och jag är inte riktigt mogen för det än.




Och ja, han får dricka lättmjölk. Och mellanmjölk. Och tjockismjölk. Någonting han däremot inte får göra är att dricka ur paketet, men det gjorde han i alla fall.

4 kommentarer:

Catarina sa...

Åh vad jag känner igen den känslan! De blir så stora när de får en riktig frisyr, och plötsligt vill man vrida tillbaka tiden...

Vilken fin pyjamas på den söta söta pojken. :-)

Emmeli sa...

Jag vet hur det känns!Egentligen hatar att klippa Lucas eftersom har blir som en stor kille då!Och jag vill ju att han ska vara min bäbis!

Sen måste jag sägs att du skrev väldigt bra på Nadias blogg!Jag håller helt och hållet med dig!Vad är det som är så provocerande?Jag sliter fram tissarna när mitt barn är hungrigt.Och personer som stör sig på det kan ju gå därifrån!

Sandra och Lovis sa...

Tack Frida! Ja, man ska väl vara glad så länge man når ner att knyta skorna, men jag kan ändå inte låta bli att längta tills det syns på riktigt! =)

Jennie och Norah sa...

Egentligen skiter jag i om det kryllar av larver i mattan,bara det är skönt om fossingarna =) Nej skämt och sido,I loove att städa och kommer nog förmodligen att få panik över att inte kunna skura.Hähä!

Och uppdatera nu,jag vill ha nåt att läsa! =)