Sidor

måndag 19 september 2011

Vad är det för fel med blogspot? Styckesfördelningen försvinner då jag publicerar inläggen och dessutom så går det inte att redigera redan publicerade inlägg. Det har varit såhär ganska länge nu och jag är sjukt less på det. Någon annan som har samma problem? Måste jag byta bloggportal?

4 kommentarer:

Magdalena sa...

Jag har ju också blogspot och har inga problem alls. Skumt!

Erika sa...

Jag hade också problem tills jag började använda den nya "versionen". Ny funkar det fin fint :).

Nadia sa...

Ja jag håller med. Pebbels fick flera fina saker som tydligen ska vara bra för henne, sånna där som jag kallar för typ "hjärträningsgrejjor" i oilka former. Hon kommer liksom ha att leka med för en lång tid framöver så känns idiotiskt att köpa ÄNNU mer leksaker eller annat. Finns ingen anledning liksom!

Däremot en overall och gardiner så då lägger jag hellre pengarna på det, än att fortsätta mata henne med prylar på fredag när hon fyller. :)

Det finns dock en sak som jag fått för mig ska vara bra för barn eftersom att BVC sa något om det och det är klossar, men det känns inte sådär superakut att fara ut och leta rätt på sådana tills på fredag.. Hon kan liksom lika gärna få dom om en månad eller två eller till Jul typ!

Hoppas du mår bra i graviditeten föresten. :)Och att ni fick en fin resa!

Malla sa...

jag rekommenderar att du testat byta webbläsare, bara för att testa.
Och att du använder draft.blogger.com

jag har inga problem med blogger - just nu.