Sidor

tisdag 10 januari 2012

Dagen UL

UL:et idag gick väldigt bra och visade en bebis som beräknas väga strax under 1100 gram. Det innebär en bra tillväxt och med den vikten hamnar han på den understa av normalkurvorna. Flödet i navelsträngen är fortfarande bra och flödet i de "dåliga" kärlen i moderkakan är fortfarande dåliga, men inte försämrade och det är huvudsaken.
I övrigt så låg bebisen med huvudet neråt (vilket jag redan listat ut) och där fanns gott om fostervatten.

3 kommentarer:

Sandra och Lovis sa...

Gah... alltså, jag måste säga att jag LÄNGTAR tills man får se "vem" som ligger där inne! Jag tror att jag upplever min egen inbillade tredje graviditet genom dig, då borde jag väl få följa på förlossningen också?! ;)
Hur går det men namnförslag då? Vill du att jag ska välja ett? ;)

Magdalena sa...

"Han"?. Kollade ni om han eller hon ändå?.

Roligt att allt såg bra ut och att det inte är en gigantiskt bebis att klämma ut :)

EvilElin sa...

Jag tror absolut inte att man har svag karaktär för att man inte klarar en diet på Nutrilett om det verkade så :P
Jag tänker däremot att många som väljer att gå den vägen tror att det är lättare än att istället äta vanlig, nyttig mat (ajg tänkte så själv när jag testade). Eftersom det inte är ett långsiktigt alternativ så tror jag däremot att det krävs en jävligt bra karaktär (eller en ätstörning) för att sedan klara av att hålla vikten när man går över till "vanlig" kost. Och ja, klarar men det hade man ju kunnat köra på vanlig nyttig kost från början istället.

Men det finns säkert folk som det funkar för, på samma sätt som LCHF kanske inte är för alla (även om jag gärna vill tro det).

Och ja, jag förstår att man blir ätstörd av att köra nutrilett en längre tid. Så fort man lägger av är det ju lixom upplagt för att lägga på sig igen, eftersom kaloriintaget måste öka för att man inte ska svälta ihjäl. Det är klart att det då bli väldans lätt att fastna i svälbeteendet...