Sidor

tisdag 14 december 2010

Det världen behöver är fler syskon. Själv har jag fyra bröder och två systrar + den här brodern i form av en hund. Söt va?

2 kommentarer:

Emmeli sa...

Jag ska väl heller inte klaga på att mina barn sover dåligt.Liam är däremot en kvällsmänniska utan dess like.Men han sitter/ligger i soffan med oss och gör inte ett ljud av sig.Han är aldrig ledsen,så han får gärna vara vaken.Så länge han inte skriker.:)
Men som du skriver.Det skulle vara skönt om båda kunde somna kring samma tid ungefär.Då får man ju lite tid för varandra också.:)

Jag tror att behovet av sömn försvann där någonstans mellan 1 och 2 barnet.:)Jag upplever mig inte heller lika trött nu som jag gjorde när Lucas var liten.Men kan kanske har vant sig?

Jag har också tänkt försöka vänja av Liam nattmålen."Problemet" är att Liam inte tar napp och det "enda" sättet för honom att somna om fort är att ge honom tissen.Jag vet att det är en grymt dålig ovana jag lärt honom.Men jag känner att jag inte orkar ta den fighten nu.Det löser sig nog ändå.:)

Han har aldrig gått på dagis?Nä,Lucas sover inte heller middag.Bara ibland om han vaknat jättetidigt eller sovit dåligt.Men när han gick dagis och jag jobbade så sov han middag på dagis.:)

Jennie och Norah sa...

Vad lik du var bror din på bilden ;)