Sidor

onsdag 30 november 2011

Jag förstår inte...

...hur lata vissa tillåter sig själva att vara.

Ganska ofta då man ska parkera på Coops familjeparkering, som är till för barnfamiljer med barn från 0-4 år, så står det någon halvlönnig arbetarkarl där. Då kan jag inte låta bli att tänka att den jäveln gott kan promenera några extra meter för att lämna den parkeringsplatsen till dem som de är till för - alltså barnfamiljer med barn under 4 år.

Och när jag ändå håller på med att inte förstå saker så kan jag meddela att jag inte fattar varför de parkeringarna är till för familjer med en bebis. En 3-månaders i babyskydd lär ju knappast springa iväg och bli påkörd av en bil. Att det se är bekvämt att stå nära ingången, i synnerhet på vintern eller då det regnar, säger jag ingenting om. Det är det.

Och då jag ändå har kommit igång så fattar jag inte heller varför de andra matbutikerna inte tar efter Coop och skaffar likadana vagnar med baby- och syskonsits.
Om man är och handlar med två småttingar, vilket jag antar inte är allt för ovanligt, så är det ganska bra att ha själva vagnen fri och faktiskt rymma det man ska köpa.

Utöver det så förstår jag nog det mesta faktiskt ;)

Update: Okej, jag ger mig! Sofia påminde mig om att familjeparkeringens rutor är bredare och därför också gör det möjligt att ta up babyskyddet ur bilen, vilket kan vara svårt annars. Och det stämmer ju så därför välkomnar jag bebisar på familjeparkeringarna igen! ;)

3 kommentarer:

Sandra och Lovis sa...

Ha alltid papper och penna beredd i bilen, då kan man skriva arga lapt ger en förmodligen inte mer plats på parkeringen, men man får iaf utlopp för sina aggressioner! =)
Men vårat hus har vekligen också sett ut som ett svart hål, fy vad trist, och speciellt när det är så mörkt ute! Lamporna kostade inte så mkt, köptapå claes ohlsson, ni får åka och köpa ett gäng ni också! =)

Jenny sa...

Jag tycker det är bra att även vi m små bebisar får stå där. För även om Astrid inte kan springa iväg o bli påkörd, så underlättar det en hel jävla del att inte behöva bära barn o handlingspåsar över hela parkeringen :-) Björn har föst bort en gubbe som ställde sig där ;-)

Sofia sa...

Ja, nog blir man irriterad alltid!
Fast jag håller inte med när det gäller bebisar. Barnparkeringen har ju även bredare platser och när vi hade Viola i babyskydd så behövde man typ smälla upp hela dörren för att få ut det, så på den vanliga parkeringen var det ofta jag fick plocka ur henne och lämna stolen!