Sidor

onsdag 9 november 2011

Ultraljud

Ultraljudet gick jättbra och beräknad förlossning flyttades från 5/4 till 31/3, vilket gör att jag idag är i v 19+3. Barnmorskan kallade bäbisen för "han" hela tiden så antingen så är det en pojke i magen eller så var barnmorskan inte så pass bildad att hon vet att en människa är en "hon". Vi bad henne aldrig kolla kön eftersom...ja, vi inte ville, men Danne tror att det är en flicka medan jag själv är helt övertygad om att det är en pojke.

8 kommentarer:

Erika sa...

Visst är det lustigt hur man fungerar, jag var bombsäker på att Ludde var en flicka i o m att jag uppenbarligen var en mästare på det där med flickor ;)

Jenny sa...

Skönt att allting såg bra ut! :-)

Sandra och Lovis sa...

Jag tror att det är en tjej, men jag brukar alltid ha fel, så då är det väl en pojk då! =)
Kul att gissa iaf, det är så skoj när någon väljer att INTE kolla kön, för jag älskar att spekulera och gissa! =)

Sofia sa...

Åh, vad kul och spännande! Grattis till att det såg bra ut!
Jag förstår din övertygelse om en pojke; vi har ju två flickor och får vi ett till barn så finns det liksom inte i min världsbild att det skulle vara annat än en till flicka.

Du, jag såg idag att någon redan har slängt lite bröd för det var bara 4 stycken kvar. Jag tänkte bara så du känner att det är värt promenaden! =) Annelundsgatan 34K finns jag på iaf.

life.love.baking sa...

HON, HON, HOn, det är en HON! Kom ihåg vart du hörde de först ;)

Jenny sa...

Nej jag tror inte heller att det är hela världen om dom får smaka på en bulle nån gång då o då. Jag syftade på dom som TIDIGT introducerar socker(godis,läsk,glass,saftsoppa osv.) Som sagt så är jag helt övertygad om att Astrid också kommer att äta socker, det gör ju hennes föräldrar. Men jag vill inte ha bråttom att introducera det, hon har hela livet på sig att bli sockerberoende :-)

Nadia sa...

Bm gjorde samma på vårat Ultraljud. Så frågade jag varför hon sa Han och då sa hon att hon alltid gör det typ. Sen bad vi att få veta men då var det visst en flicka. :)

Magdalena sa...

Jag tror det är en liten lillasyster :)